RAKKAUDESTA KAUNEUTEEN
Parasta sinulle Beauty Garagesta! 

Tarjoan pienessä kotikampaamossani perinteiseten hiuspalveluiden lisäksi meikkipalveluita. Myös miesten hius- ja partakäsittelyt löytyvät tarjonnastani.
Meikeistä ja kampauksista minulla on vankka yli 25 vuoden kokemus. Asiakkaitani on lehdet, yritykset ja yksityiset henkilöt.  Kouluttaudun säännöllisesti ja työni muodinmaailman eturintamassa antaa loistavat valmiudet tarjota juuri tämänhetkisiä tekniikoita ja ilmiöitä.  
Palvelen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

Tervetuloa osaaviin käsiin!!

Lakmé shampoot ja hoidot saatavilla minulta

Tuotteet kampaamooni on valikoitunut ympäristöä ja ihmistä vähemmän rasittavilla tuotteilla. Myös kotimaisuus on suuressa arvossa.

Hiusväreissä käytän vegaaneja kotimaisia Four Reasons Optima värejä. Se on myös hajusteeton sarja, joten hajuherkät voivat hyvin käyttää tätä.  Myynnissä on myös saman sarjan huippulaadukkaat Four Reasons Professional  viimeistelytuotteet, joilla saa aikaan pieniä ihmeitä. Tuotteet on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan korkealaatuisista, vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen.

Pesu- ja hoitotuotteissa käytössäni on Suomessa täysin uusi sarja, Lakmé Teknia.  Lakmé Teknia Organic Balance -tuotteet tarjoavat luonnollista hoitoa kaikille hiustyypeille. Vegaanisten hoitotuotteiden aineosat ovat 93-99% luonnollisia ja inspiroivassa tuoksussa yhdistyvät pirskahteleva appelsiini sekä eteerinen inkivääriöljy. Myös tämä sarja on myynnissä minulla ja täydentyy sitä mukaan kun sarjaa tulee suomeen. 

Miehille on suunnattu oma Kepro Beard Club sarja, josta löytyy niin kaikki tuotteet hiusten ja parran hoitoon. 

Kaikki tuotteet ovat saatavilla vain kampaamoista. 


Yhden hengen kampaamona voin tarjota ylimääräisten kontaktien välttämistä ja voit huoletta käyttää kampaamopalveluita luonani.

Olen huomioinut Koronan kampaamossani ja olenkin tehostanut puhdistusta liikkeessäni. Kaikki besinfioidaan säännöllisesti asiakkaan jälkeen.
Myös kampaamojat ovat pidennetty kontaktien välttämiseksi asiakkaiden välillä. 

Sinun apu on kultaakin kalliimpi. Suosi pienyrittäjiä.
Varaa oma aikasi tai hanki lahjakortti. 

Lahjakortti on voimassa 9 kk ja sen voi käyttää palveluihin tai tuotteisiin. 

VÄRJÄYKSET

Käytän värjäyksissä laadukkaita ja vegaaneja Four Reasons tuotteita. Sarjasta löytyvät ratkaisut kaikkiin väritekniikoihin.

LEIKKAUKSET

Hiusten leikkaukset naisille, miehille ammattitaidolla. Liikkeessäni nautit ystävällisestä ja osaavasta ilmapiiristä ripauksella yksityisyydestä.

KAMPAUKSET

kauneimmat hääkampaukset ja juhlakampaukset yksilöllisesti, arkeen kuin juhlaan 25 vuoden kokemuksella.

PERMANENTIT

Permanentteja tyvestä pituuksiin, kiharasta laineisiin.

Saatavana myös keratiinisuoristukset.

PARRANAJOT

Parranajoissa käytän Beardclub-sarjan tuotteita. Sarjasta löytyy myös parranajoon ja ylläpitoon kotihoitotuotteet.

MEIKIT

Meikit yksilöllisesti, arkeen kuin juhlaan 25 vuoden ammattitaidolla. Myös henkilökohtaisia meikkiopastuksia saatavana.